Бойовики весь день обстрілюють українські позиції під Авдіївкою та Красногорівкою з «Градів» та мінометів

Бойовики весь день обстрілюють українські позиції під Авдіївкою та Красногорівкою з «Градів» та мінометів

Незважаючи на досягнуті домовленості щодо припинення вогню з 00:00 9 лютого, російсько-окупаційні війська протягом дня продовжують обстріли наших позицій уздовж усієї лінії розмежування

Російсько-окупаційні війська у ніч на 10 лютого протягом дня обстрілюють позиції українських військових з танків, «Градів» та мінометів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Незважаючи на досягнуті домовленості щодо припинення вогню з 00:00 9 лютого, російсько-окупаційні війська протягом дня продовжують обстріли наших позицій уздовж усієї лінії розмежування сторін з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та забороненої Мінськими домовленостями зброї», – повідомляє прес-центр.

За даними штабу, на маріупольському напрямку окупантами було обстріляно позиції ЗСУ в районі Красногорівки із РСЗВ БМ-21 «Град», танків та 120-мм мінометів.

Крім того, на донецькому напрямку обстріляно позиції українських військових в Авдіївці із застосуванням мінометів 120- та 82-мм калібру.

Як повідомляв «Главком», минулої доби, 9 лютого, у зоні проведення АТО бойовики 61 раз обстріляли позиції українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: