Бойовики відкрили вогонь по людях на КПВВ «Майорськ»: є жертви

Бойовики відкрили вогонь по людях на КПВВ «Майорськ»: є жертви
КПВВ «Майорськ»

Пропускні операції на даному напрямку призупинені

У середу, 14 грудня, близько 9-ї години російсько-терористичні війська відкрили вогонь зі стрілецької зброї в напрямку контрольного поста «Майорськ», який поряд з однойменним КПВВ.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, в цей час на дорожньому коридорі саме знаходилися люди, які прямували через лінію розмежування.

«У результаті обстрілу, за 50 метрів від контрольного поста, кулі терористів влучили і в цивільних громадян. Як з’ясувалося, одна людина отримала поранення в плече, а іншій - російські найманці нанесли смертельне поранення в голову», - інформує ДПСУ.

Пропускні операції на даному напрямку призупинені, прикордонники негайно вивели з лінії вогню людей, які перебували на в'їзд з неконтрольованої території.

На місце викликано карету швидкої. Пораненому чоловіку надано медичну допомогу, його стан здоров’я задовільний. Крім того, лікарями констатовано смерть іншого потерпілого.

Нагадаємо, минулої доби російсько-окупаційні війська 15 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

У вівторок, 13 грудня, бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових поблизу населеного пункту Станично-Луганське. Внаслідок обстрілу отримав поранення прикордонник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: