Бюджетний комітет підтримав скасування підвищення зарплат нардепів

Бюджетний комітет підтримав скасування підвищення зарплат нардепів
Зарплати депутатам

Керівники депутатських фракцій і груп на ранковій нараді висловилися за скасування рішення про підвищення зарплат депутатам

Комітет з питань бюджету Верховної Ради підтримав постанову про відміну підвищення зарплат депутатів. Про це повідомив голова українського парламенту Андрій Парубій сьогодні у Верховній Раді.

«Бюджетний комітет зранку провів засідання і підтримав постанову про відміну підвищення зарплат депутатів», - повідомив Парубій.

З його слів, сьогодні відбудеться голосування щодо цього.

Напередодні голова ВР Парубій повідомив, що керівники депутатських фракцій і груп на ранковій нараді висловилися за скасування підвищення зарплат депутатам.

Він також зазначив, що не підписував попередню постанову, в якій містяться пункти про підвищення депутатської зарплатні - до тих пір, поки не була погоджена з керівниками фракцій і не зареєстрована нова постанова про зміни до попередньої постанови, яка передбачає вилучення з неї пунктів 3 і 4, які коригували заробітну плату парламентарів.

Нагадаємо, у Раді зареєстровано проект постанови про скасування підвищення зарплат нардепам.     

Раніше спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав проект постанови №5000-П, згідно з яким з 1 листопада мають зрости зарплати членів парламенту. Як пояснив спікер парламенту, він підписав підвищення зарплат депутатам, щоб скасувати цей документ. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: