Через пожежу на ринку в Одесі постраждали шестеро людей

Через пожежу на ринку в Одесі постраждали шестеро людей
Пожежа на ринку
Фото: dumskaya.net

Пожежу було ліквідовано на площі приблизно 700 квадратних метрів

Через пожежу на ринку «Північний» в Одесі ввечері у суботу постраждали шестеро людей. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

За її даними, пожала виникла о 18:29 – відбулося загорання торгових модулів. Пожежу було ліквідовано на площі приблизно 700 квадратних метрів о 20:07.

Як пише «Думська», за словами підприємців, пожежа сталася через коротке замикання в одному з торгових павільйонів. Правда, де саме був джерело, ніхто не знає точно.

У той же час торговці стверджують, що вдалося б уникнути таких масштабних наслідків, якби великі вогнегасники були в робочому стані. «Коли горіло тільки пару контейнерів, ми побігли за великими вогнегасниками, але вони [зовсім] не працювали, а маленькі не допомагали, - в серцях згадує торговець ринку Дмитро. - Нехай тепер поліція і пожежники розбираються з адміністрацією ринку, чому їх вогнегасники не працювали».

У свою чергу пожежні стверджують, що якби між торговими точками і рядами була відстань згідно з правилами пожежної безпеки, то площа пожежі була б набагато менше.

Раніше повідомлялося, що під час пожежі на ринку «Північний» в Одесі постраждали двоє патрульних поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: