Чоловік підірвав гранату у дворі будинку в центрі Києва

Чоловік підірвав гранату у дворі будинку в центрі Києва

У результаті вибуху пошкоджено чавунну кришку каналізаційного колектору, ворота гаража та припаркований неподалік автомобіль

В суботу, 12 листопада, близько 3-ї години ночі на вулиці Велика Житомирська, 40 у Києві пролунав вибух. Як повідомили в прес-службі поліції Києва, у двір житлового будинку кинули гранату.

Наряд поліції, який прибув на місце, помітив двох підозрілих чоловіків, які перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння, а відтак їх доставили до управління поліції.

Обоє – місцеві жителі, 1991 та 1992 років народження. В одного із них у кишені вилучили чеку від гранати. Молодика затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а його товариша опитали і відпустили.

У результаті вибуху пошкоджено чавунну кришку каналізаційного колектору, ворота гаража та припаркований неподалік автомобіль «Ауді», який належить місцевому мешканцю.

На місці події експерти-криміналісти провели ретельний огляд та вилучили рештки вибухового предмета, які відправили на дослідження. За попередньою інформацією, вибухнула граната Ф-1.

Поліція розпочала два кримінальні провадження: за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує до семи років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: