Чоловік відкривав мінералку й дістав контузію ока (фото)

Чоловік відкривав мінералку й дістав контузію ока (фото)
Львів'янин дістав контузію правого очного яблука, пошкодження рогівки ока і крововилив
Фото: Андрій Олександрович/Facebook

Споживач звернувся до виробників, які виготовляють незручні кришечки для мінеральної води.

Мешканець Львова купив пляшку мінеральної води й ледве не втратив око через кришку, яка вистрілила йому в обличчя при відкриванні. Своєю історією Андрій Олександрович поділився на своїй сторінці в мережі Facebook.

Чоловік зазначив, що неприємність трапилася з пляшкою «Миргородської», яку завжди купує. У результаті львів'янин дістав контузію правого очного яблука, пошкодження рогівки ока і крововилив.

«Зараз правим оком нічого не бачу, все як у тумані. Хоча лікар казав, що зір має відновитись. Дуже на це надіюсь», – розповів він.

.png_99

Також Андрій Олександрович закликав людей бути уважнішими при відкриванні мінеральної води, щоб не опинитися у схожій ситуації.

Згодом чоловік розповів, що з ним зв'язався виробник мінеральних вод та запропонував відшкодувати вартість ліків. Також йому привезуть дві палети мінеральної води.

7767

Зазначимо, що в Україні низка компаній змінили дизайн кришечок, зокрема оновилися їх розміри. У такий спосіб виробники природної мінеральної води прагнуть привернути увагу своїх споживачів до проблеми сортування пластику.

Водночас споживачі скаржаться, що маленький розмір кришечок незручний для відкривання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: