Данилюк обговорив із Бакановим боротьбу з контрабандою та спробами дестабілізації на Донбасі

Данилюк обговорив із Бакановим боротьбу з контрабандою та спробами дестабілізації на Донбасі
Секретар РНБО Олександр Данилюк 
Фото: Дзеркало тижня

Під час зустрічі визначено спільні кроки у цих напрямках

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Данилюк обговорив із виконувачем обов'язки глави Служби безпеки України Іваном Бакановим боротьбу з контрабандою та протидію терактам на об'єктах критичної інфраструктури на південному сході країни. Про це повідомляється на сторінці оперативного штабу РНБО України у Facebook.

«Під час наради йшлося про необхідність посилення боротьби з контрабандою та активізації протидії СБУ спробам дестабілізувати ситуацію на сході і півдні України, зокрема в частині попередження терористичних актів на об'єктах критичної інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час зустрічі визначено спільні кроки в цьому напрямку.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський 28 травня призначив Олександра Данилюка на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, Данилюк заявив, що до кінця літа планує розробити нову програму співпраці з МВФ, яка дасть поштовх для розвитку України.

Нагадаємо, 22 травня першим заступником голови Служби безпеки України був призначений Іван Баканов – друг дитинства Володимира Зеленського. 

ЗМІ повідомили, що Баканов має звання лейтенанта. 

Під час зустрічі з тимчасовим виконувачем обов’язків голови Служби безпеки Іваном Бакановим Зеленський наголосив на важливості боротьби з контрабандою. Він вимагає від СБУ впродовж двох тижнів продемонструвати перші результати роботи. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: