Деканоїдзе: Порошенко намагався умовити мене залишитись в Нацполіції

Деканоїдзе: Порошенко намагався умовити мене залишитись в Нацполіції
Хатія Деканоїдзе. Фото: Андрія Новіцького

Екс-начальник Нацполіції після відставки не спілкувалась з першими особами держави

Екс-глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе після своє відставки не спілкувалась з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, а от президент Петро Порошенко ще до цього її кроку намагався вмовити залишитись на посаді. Про це вона розповіла в інтерв’ю «Главкому».

«Я після відставки з ним ( Аваковим – ред.) не спілкувалась, - повідомила вона. - Звичайно, він знав про плани щодо звільнення. Також я мала розмову з приводу відставки із президентом Петром Порошенком, а також з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом».

Деканоїдзе зазначила, що відставка голови Нацполіції, - важливий крок, тому увага представників влади, безумовно, була сильно. Але після відставки вона вже з ними не спілкувалась.

«До речі, президент намагався умовити мене залишитись і продовжити роботу. Звісно, це не свідчить про те, що Хатію багато хто любив і не хотів відпускати... Думаю, що причиною такої пропозиції (від президента) було те, що у владі на той час не було домовленості щодо кандидатури нового голови Національної поліції», - вважає екс-керівник Нацполіції України.

Нагадаємо, 16 листопада уряд призначив Вадима Трояна виконувачем обов’язків голови Нацполіції України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: