В БПП знайшовся депутат, який хоче стати батьком нації

В БПП знайшовся депутат, який хоче стати батьком нації

Мушак зазначив, що через кілька років хотів би працювати в уряді

Народний депутат Блоку Петра Порошенка Олексій Мушак, розповідаючи про те, як потрапив у політику, а також про свої амбіції, заявив, що хотів би стати «батьком-засновником якісно нової України». Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

Мушак також зазначив, що через кілька років хотів би працювати в уряді. «Я б економікою займався або чимось пов’язаним із впровадженням нових технологій», - зазначив він.

«Ми пропустили той момент, коли можна було змінити державу в революційний спосіб. Тому на нас чекає років з 10 щоденної технічної потрібної роботи, крок за кроком. І це робота на незворотні зміни», - додав нардеп.

Мушак також підкреслив, що у політику потрапив завдяки своїм соціальним проектам, зокрема, щодо фінансової допомоги українським Збройним силам.

Як повідомлялось, член аграрного комітету ВР Мушак – родич аграрного мільярдера Андрія Веревського. Колишній народний депутат 4-го, 5-го, 6-го та 7-го скликань Веревський був у фракції Партії регіонів (перейшов туди з БЮТу у 2010 році). Він – один із найбагатших українців, статки якого оцінюють у сотні мільйонів доларів. Мушак визнає наявність родинних зв’язків із Веревським, але категорично заперечує, що отримував будь-яку допомогу з боку мільярдера у просуванні кар’єрою.

Раніше заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Анатолій Матвієнко заявив, що вірить, що більшість українців живуть з надією на краще. І що оптимістів серед наших громадян значно більше, ніж песимістів.

Детальніше читайте в інтерв’ю Олексія Мушака «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: