Депутат від БПП: У Порошенка є схильність залазити в невластиві йому сфери

Депутат від БПП: У Порошенка є схильність залазити в невластиві йому сфери
Петро Порошенко

Можливо, масштабність його бізнесу – це такий рудимент, перенесений у політику, не виключає Матвієнко

Заступник голови фракції БПП Анатолій Матвієнко вважає помилкою президента Петра Порошенка залазити у сфери, не властиві йому за функціями. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Стосовно ментальності президента, що ніби все йому має бути підпорядковане, то схильність до цього є. І в цьому його помилка. Коли змінювали Конституцію, треба було закласти туди, за які речі відповідає президент. А оскільки це чітко не розмежоване, у Порошенка є схильність залазити у сфери, не властиві йому за функціями. Можливо, масштабність його бізнесу – це такий рудимент, перенесений у політику», - зазначив Матвієнко.

За словами нардепа, він не раз казав Порошенку, що не треба замикати все на собі, «бо на все тебе не вистачить».

«Правда, що Порошенко день і ніч не спить, працює, але всі чекають його узгодження. Це не означає, що буквально все потребує його візи, проте він вникає в такі деталі, які для мене є дикістю, – наприклад, він більше знає, що робиться у фракції, ніж я. Та всі сфери охопити просто неможливо!», - сказав Матвієнко.

Незважаючи на те, що нардеп критично ставиться до діяльності президента, він вважаю, що треба допомогти йому, «бо агітував за нього».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: