Добкін: Нинішній владі навіть утекти не дадуть

Добкін: Нинішній владі навіть утекти не дадуть
Нардеп Опозиційного блоку Михайло Добкін

Нардеп порадив генпрокурору поїхати в рідну Рівненську область і подивитися, як там бурштин копають

Нардеп Опозиційного блоку Михайло Добкін вважає, що на нинішню владу очікує сумний кінець і їх час саме «добігає кінця». Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому»

«Хоч суди і пов’язані цими людьми по руках та ногах, на середньому рівні тих же робітників прокуратури, судової системи на них вже дивляться дещо інакше. І всі чудово розуміють, що хто б не прийшов до влади далі, нинішні точно не залишаться. Вони зробили стільки лиха країні та людям, що, думаю, їм навіть утекти не дадуть», - заявив екс-регіонал.

Він також нагадав, що президентські вибори 2019-го року починаються в 2018-му.

«Дуже погано, що президент, який отримує всю інформацію про те, що відбувається, обрав позицію невтручання і пустив усе на самоплив. Думаю, будь-який президент, розуміючи, як важлива співпраця з головним законодавчим органом, принаймні, попросив би пояснення від генпрокурора – що, власне, відбувається. Навіщо потрібно було стравлювати між собою владу та всі фракції і групи? І, послухавши рівень аргументів Луценка, як мінімум, порадив би йому зайнятись іншими справами. Наприклад, поїхати в рідну Рівненську область і подивитися, як там бурштин копають», -резюмував нардеп.

Як відомо, депутату від Опозиційного блоку інкримінують махінації 2008 року з харківською землею, коли він керував містом. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: