Дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві – адвокат

Дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві – адвокат
Колишнього главу МЗС Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві
Фото юридична фірма Міллер

Адвокати кажуть, що дружина Кожари, Марина Козерод, подала заяву про зізнання

Ексміністра закордонних справ України Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві медіа-менеджера Сергія Старицького. Втім під час судового засідання захист ексміністра заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві.

Захисники повідомили, що відповідну заяву дружина ексміністра Марина Козерод подала правоохороним органам 25 березня.

Вбивство ексголови Сергія Старицького буцімто трапилося випадково, а Козерод уже зверталася до правоохоронців з проханням долучити її до проведення слідчих дій.

Адвокат спростовують версію конфлікту. За їхніми словами, у момент вбивства сам Кожара перебував на іншому поверсі будинку.

Марина Козерод побачила у руках Старицького пістолет. Коли жінка спробувала відібрати зброю, та вистрелила.

«Вчора вона написала заяву-зізнання про вчинення кримінального правопорушення. Це казус, який трапився у ту ніч», – заявив адвокат.

Водночас він наголосив, що Марину Козерод навіть не долучали до цілої низки експертиз, які проводили щодо Кожари. Прокурори ж підкреслили, що поки не отримували заяви Козерод, але з почутого зробили висновок, що це лише ствердження, що вона була свідком злочину, а не зізнання у його скоєнні.

Сьогодні, 26 березня суд обирає запобіжний захід Кожарі.

Зазначимо, що прокуратура наполягатиме на триманні під вартою без можливості внесення застави для колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, якого затримали за підозрою у вбивстві.

Нагадаємо, колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Нагадаємо, в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. 

За інформацією ЗМІ, загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: