Екс-депутат Держдуми: «Кремлівський» кандидат в президенти США – Клінтон, а не Трамп

Екс-депутат Держдуми: «Кремлівський» кандидат в президенти США – Клінтон, а не Трамп

Пономарьов зазначив, що історія взаємин Росії сім'єю Клінтон має велику і довгу історію

Гілларі Клінтон - більш вигідний кандидат в президенти США для Кремля, ніж Дональд Трамп, адже взаємини Росії з сім’єю Клінтон мають велику і довгу історію. Про це в ефірі «5 каналу» заявив колишній депутат Держдуми РФ (2007-2016) Ілля Пономарьов, єдиний, хто голосував проти анексії Криму.
«У мене погляд на ці вибори абсолютно протилежний і він інший, ніж у більшості спостерігачів. Я вважаю, що кремлівський кандидат на цих виборах, якщо можна так говорити про кремлівського кандидата, то це Гілларі Клінтон. Історія взаємин Російської Федерації, наших бізнес-кіл з сім'єю Клінтон має велику і довгу історію», - сказав він.

Пономарьов нагадав, що щойно почалося обговорення нового призначення Сергія Кирієнка, глави «Росатома», на одну з керівних позицій адміністрації президента РФ. «Саме через структури «Росатома» відбувалося фінансування фонду Клінтон щодо уранових операцій і це обчислювалася мільйонами доларів», - зазначив він.
«Я можу Кремль підозрювати в чому завгодно, але я точно знаю, що з точки зору політичних технологій і піару там сидять грамотні люди, і вони не можуть не розуміти, що активний вплив на американські вибори на стороні Трампа», – наголосив Пономарьов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: