Екс-голова Київської ОДА зник

Екс-голова Київської ОДА зник

Дружина Мельничука заявила в поліцію про зникнення чоловіка

Дружина екс-голови Київської облдержадміністрації Галина Мельничук не знає, де знаходиться її чоловік. Сьогодні о четвертій годині ранку вона написала відповідну заяву про зникнення людини в поліцію. Про це жінка розповіла в ефірі «112 Україна».
За її словами, востаннє вона розмовляла з ним о 16:30 9 вересня.
Місцезнаходження Мельничука не знають і його помічники.
Зараз Галина прибула до їх будинку під Києвом, де з вечора приблизно до 4-ї ранку тривали обшуки. Під час обшуків у будинку нікого не було, а першою туди прибула мати Галини.
«Мені повідомили пізно ввечері, що до мого будинку потрапили чужі люди, озброєні, які входять в дім і нікого не впускають. Вони дозволяли собі робити різні речі, тому що коли я дізналась, що тут, то подзвонила своїй мамі, вона прибула трошки раніше, я була далеко за містом з дітьми. Вони її не пустили в будинок, дуже некоректним тоном спілкувалися з жінкою і забороняли проводити якесь відео», - каже Мельничук.
За її словами, правоохоронці приїхали на обшук з підставними понятими. «Вони навіть не запустили сусідів, вони привезли з собою понятих, які були підставними людьми, тому що, як сказали мені сусіди, вони вийшли з ними з однієї машини», - каже дружина екс-посадовця.
Наслідки обшуки, які вдалося зафіксувати, - це – зламані двері, які наразі опечатані, тож всередину без правоохоронців ввійти неможливо, але Галина каже, що всередині все зруйновано.

Нагадаємо, у п’ятницю, 9 вересня, президент Петро Порошенко задовольнив заяву Мельничука про відставку. Правоохоронці вивчають причетність Мельничука до злочину його заступника Ігоря Любка. За версією слідства, Любко спільно із губернатором Мельничуком місяць тому отримали непідтверджену інформацію відносно того, що керівником Департаменту АПК області виплачено суму в розмірі 15млн грн фермерам у якості компенсації за бюджетною програмою, оскільки по їхньому розумінню така сума без відкату виплачена бути не могла, почали вимагати частину коштів які начебто отримала зазначена керівниця департаменту, погрожуючи звільненням. В подальшому остання знайшла інше місце роботи, про що повідомила керівників. Любко за погодженням із губернатором вимагав зазначену суму (200 тис. грн. – Ред.) за підписання розпорядження про звільнення із формулюванням яке не зашкодило б подальшому працевлаштуванню.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: