Військовий експерт розповів, з якою метою Путін продовжує ескалацію на Донбасі

Військовий експерт розповів, з якою метою Путін продовжує ескалацію на Донбасі
Фото ua.korrespondent.net

Тимчука, Путін розуміє, що якщо він продовжуватиме ескалацію, у Києва буде лише два виходи: або приймати умови Москви, або проводити нову хвилю мобілізації.

Президент Росії Володимир Путін чудово розуміє, що у української армії великі проблеми з укомплектованістю особистого складу на передньому краї в зоні АТО. Про це у коментарі «Главкому» розповів керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Це реальна проблема. Я не хочу називати цифри, оскільки це таємниця. Я думаю, що  російська розвідка про це теж чудово знає», - зазначив він.

За словами Тимчука, Путін розуміє, що якщо він продовжуватиме ескалацію, у Києва буде лише два виходи: або приймати умови Москви, або проводити нову хвилю мобілізації. «Знаючи, наскільки українське суспільство втомилось від війни – третій рік уже іде, наскільки це рішення буде непопулярним, це створить додаткову точку дестабілізації в суспільстві. Путін усвідомлено хоче поставити Порошенка перед таким вибором. Але як діятиме український президент – я не можу сказати»,- сказав Тимчук.

Як раніше повідомлялось, Тимчук вважає, що невдоволення серед бойовиків «Л/ДНР» через чутки про «злив» президентом РФ Путіним проекту «Новоросія» ніколи не переросте у заворушення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: