ФСБ: «Кримські диверсанти» в усьому зізналися

ФСБ: «Кримські диверсанти» в усьому зізналися

Російські спецслужби запевняють: затримані розповіли, що збирали в окупованому Криму розвіддані

Група українських диверсантів, яких минулого тижня затримали в окупованому Криму, нібито визнала на допиті у ФСБ, що є офіцерами розвідуправління Міноборони України, повідомляє «Інтерфакс».

Затримані начебто розповіли, що збирали в окупованому Криму розвіддані і вибирали об'єкти для здійснення диверсій. «Збір розвідувальної інформації про дислокацію та організації нових частин збройних сил Росії на території Криму, підбір об'єктів для здійснення диверсій, збір розвідувальної інформації і даних про склад, дислокації, організаційно-штатній структурі військових підрозділі на території Криму», - розповів один із затриманих Дмитро Штибліков у відповідь на питання про завдання, які стояли перед «диверсійною групою».

За словами Штиблікова, окремим завданням нібито було отримання інформації про цілі та етапи навчань збройних сил Росії, які проводилися на території окупованого Криму.

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

У Міністерстві оборони України вже спростували цю інформацію ФСБ Росії, заявивши, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України також спростувало інформацію ФСБ РФ про те, що в Севастополі нібито було затримано співробітників ГУ.

Як повідомлялося, підконтрольний Кремлю Ленінський районний суд окупованого Росією Севастополя заарештував на два місяці трьох «членів диверсійної групи Міноборони України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: