ФСБ заявила про затримання в окупованому Криму «українських диверсантів»

ФСБ заявила про затримання в окупованому Криму «українських диверсантів»

ФСБ повідомила, що нібито затримано членів диверсійно-терористичної групи головного управління розвідки Міністерства оборони України

ФСБ Росії заявляє, що затримала в окупованому Севастополі членів «диверсійної групи Міноборони України», які нібито готували диверсію на військових об'єктах в Криму. Про це ТАССповідомили в Центрі громадських зв'язків (ЦГЗ) ФСБ Росії.

«Федеральною службою безпеки РФ 9 листопада 2016 року в місті Севастополі затримано членів диверсійно-терористичної групи головного управління розвідки Міністерства оборони України, які планували вчинення диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим», - повідомили в ЦГЗ ФСБ.
«У затриманих вилучено вибухові пристрої великої потужності, зброю і боєприпаси, засоби спеціального зв'язку та інші речові докази їх злочинної діяльності, в тому числі карти-схеми об'єктів передбачуваних диверсій», - заявили в ФСБ.
Повідомляється, що наразі вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Оперативно-розшукові заходи та слідчі дії тривають, додали у ФСБ.

Нагадаємо, українських консулів не пускають до українця, так званого «кримського диверсанта» Євгена Панова, затриманого в серпні в анексованому Криму і переміщеного в Росію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: