«Газпром» за півроку поставив на окупований Донбас 1,2 млрд кубометрів газу

«Газпром» за півроку поставив на окупований Донбас 1,2 млрд кубометрів газу
Фото gazprom.ru

Зі звіту «Газпрому» за перший квартал випливає, що в січні-березні в Україну він нібито поставив 995 млн куб. м газу

Російський «Газпром» заявив, що в першому півріччі поточного року поставив в Україну 1,224 млрд кубометрів газу, хоча за офіційними даними «Нафтогазу» в першому півріччі імпорт газу з Росії взагалі не здійснювався. З цього випливає, що цей газ якщо і був поставлений, то на окуповані території Донецької і Луганської областей. Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на дані квартального звіту компанії, складеного за російськими стандартами бухгалтерського обліку.

Зі звіту «Газпрому» за перший квартал випливає, що в січні-березні в Україну він нібито поставив 995 млн куб. м газу, таким чином у другому кварталі на неконтрольовані території Донецької та Луганської областей було поставлено 229 млн куб. м.

У звіті «Газпрому» за другий квартал 2016 зазначено, що заборгованість «Нафтогазу» за газ станом а 30 червня 2016, складаєте 2,898 млрд доларів, а в звіті за 1 квартал така заборгованість була вказана в розмірі 2,856 млрд доларів.

Раніше «Газпром» стверджував, що в 2015 році на територію самопроголошених республік він поставив 1,7 млрд куб. м. Таким чином, за твердженням російської компанії, вона з лютого 2015 року по липень 2016 року поставила на неконтрольовані території близько 2,9 млрд куб. м.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: