Генпрокуратура проводить обшуки на підприємствах проросійського нардепа Новинського

Генпрокуратура проводить обшуки на підприємствах проросійського нардепа Новинського
Вадим Новинський
фото: Телеграф

Слідчі перевіряють центральний офіс холдингу одіозного депутата

Слідчі Генеральної прокуратури України проводять обшуки в центральному офісі «Смарт-Холдингу» (в Києві), а також на суднобудівних підприємствах компанії (в Херсоні і Миколаєві), в квартирах деяких співробітників, повідомила прес-служба «Смарт-Холдингу».

За даними прес-служби, це вже сьомі обшуки на верфях за рік.

Нагадаємо, «Смарт-холдинг» належить колишньому громадянину Росії, а нині громадянину України, одіозному депутату Вадиму Новинському.

Як повідомлялося, «Смарт-холдинг» володіє 23,76% гірничо-металургійної групи «Метінвест», 95% акцій суднобудівного холдингу Smart Maritime Group, 99,97% акцій торгово-фінансової компанії ТОВ «Сантіс». «Смарт» також володіє великими активами в паливно-енергетичній галузі, девелопменті та агросекторі.

Зазначимо, що 8 грудня 2016 року Верховна Рада 228 голосами позбавила недоторканності депутата від Опозиційного блоку Вадима Новинського через справу по викраденню митрополита УПЦ МП Олександра Драбинка. Парламент дав згоду на залучення бізнесмена до кримінальної відповідальності. З того часу нардепа так і не притягнули до відповідальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: