Генпрокурор Луценко поїде до Гааги для проведення переговорів

Генпрокурор Луценко поїде до Гааги для проведення переговорів

Київ повинен надати суду докази, що агресивні дії відносно мирних повстань мали місце не тільки в столиці, а й по всій території країни

Заступник генпрокурора Євген Єнін в ефірі «5 канаалу» повідомив про те, що Генеральний прокурор Юрій Луценко проведе переговори з представниками Міжнародного кримінального суду в Гаазі про злочини проти активістів Революції Гідності.

Єнін відзначає, що для повноцінного розгляду справи Київ повинен надати суду докази, що агресивні дії відносно мирних повстань мали місце не тільки в столиці, а й по всій території країни.

Крім того він відзначив, що в ході переговорів Луценко зустрінеться з прокурорами Міжнародного кримінального суду для обміну даними.

«Наближається чергова річниця Революції Гідності і цей день генпрокурор зустріне в Гаазі. Він буде проводити там переговори з прокурорами Міжнародного кримінального суду, в ході яких будуть узгоджені дані, які нам додатково можливо потрібно передати. А також можливий таймінг зазначених процедур», - зазначив Єнін.

Як повідомляв «Главком», Генеральна прокуратура України провела переговори з Офісом прокурора Міжнародного кримінального суду, під час яких було досягнуто розуміння подальшого спільного алгоритму дій України та МКС щодо притягнення до відповідальності чиновників режиму Януковича, керівництва РФ за злочини на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: