Геращенко готова взяти комбата «Айдару» Лихоліта на поруки

Геращенко готова взяти комбата «Айдару» Лихоліта на поруки
tvc.ru

Перший заступник голови Верховної Ради каже, що її дуже вразила новина про запобіжний захід Лихоліту

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко у понеділок планує підписати депутатське звернення з проханням взяти на поруки командира батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта з позивним «Батя».

«Я зараз далеко від Києва і мене дуже вразила новина про запобіжний захід Валентинові Лихоліту з «Айдару». В понеділок я з колегами, з якими знаю Валентина вже майже два роки, підпишу депутатське звернення з проханням взяти Батю на поруки», - написала вона у Facebook.

В ніч на суботу суд арештував комбата на два місяці, однак активісти і деякі депутати парламенту заблокували залу суду, не дозволивши вивезти звідти Лихоліта. Вони вимагають його звільнення.

Напередодні Генпрокуратура заявила, що повідомила про підозру двом бійцям «Айдару», яких звинувачують у тяжких злочинів, втім, імен цих бійців не назвала. Згодом стало відомо, що йдеться про Валентина Лихоліта та Ігоря Радченка.

Як зазначили у ГПУ, серед підозр на адресу «айдарівців» - організація озброєної банди для нападу на окремих осіб, напад задля заволодіння чужим майном та викрадення понад двох людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: