Голова НАБУ розповів, як Онищенко «плутається в свідченнях»

Голова НАБУ розповів, як Онищенко «плутається в свідченнях»
rbc.ua

Справа Онищенка є тестом на наявність політичної волі саме в парламенту, вважаэ Ситник

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник вказав на розбіжність у заявах народеного депутата Олександра Онищенка, який не визнає себе винним у резонансній «газовій справі». Про це він розповів в інтерв'ю «Громадському ТБ».

«Мені дивна його позиція, коли він каже, що хтось хоче забрати в нього бізнес, коли, будучи допитаним ще раніше у цій справі, він говорив, що взагалі ніякого стосунку до цих підприємств не має», - зазначив Ситник.

Він також додав, що голосування щодо зняття депутатської недоторканності з Онищенка стане тестом на готовність парламентаріїв боротися з корупцією. «...мені цікаво буде поспостерігати за цим голосуванням, оскільки в нас депутати декларують себе як борці з корупцією. От подивимося, скільки з них реально проголосує, скільки «захворіє», скільки піде курити, коли це питання розглядатиметься. Ми подивимося», – сказав глава НАБУ.

«Я вважаю, що ця справа якраз є тестом на наявність політичної волі саме в парламенту. Бо то вже не просто порожня балаканина, то тест, наскільки вони готові боротися з корупцією», – наголосив Ситник.

Як відомо, питання недоторканності Онищенка включене до порядку денного Ради вівторка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: