Кандидати в президенти мають назвати імена своїх спонсорів – Безсмертний

Кандидати в президенти мають назвати імена своїх спонсорів – Безсмертний
Роман Безсмертний

«Якщо це робить олігарх, то виникає питання - а на яких умовах?» - зауважив політик

У виборчий бюлетень мають включатися лише ті кандидати, які задекларували, хто саме фінансує їх виборчу кампанію. Про це на прес-конференції у Львові заявив український політик та дипломат Роман Безсмертний.

«Я дав слово, що на кожній зустрічі буду говорити ім’я людини, яка профінансувала цей захід. Першу зустріч профінансував Віктор Йосипович Матчук. Другу – Олексій Олексійович Козаченко. У Львові це зробив Шкляр Володимир Борисович», - сказав Безсмертний.

Політик впевнений, що сьогодні в Україні є ресурси для виборів, але проблема в тому, щоб їх легалізувати.

«Найважче для мене – до чергової зустрічі переконати людину, щоб я назвав її прізвище. Перед політиком та журналістами стоїть дуже важке завдання – як подолати цю проблему? Якби ми з вами мали чітке правило, щоб у виборчий бюлетень включалися тільки ті кандидати, які оголосили публічно, хто їх фінансує, і вони це визнали. От тоді ми б чітко зрозуміли: якщо це робить олігарх, то виникає питання - а на яких умовах? Тільки так можна повернутися в рамки закону в цьому процесі», - зазначив він.

Безсмертний переконаний, якщо все продовжуватиметься так, як є, то відповіді на це питання не буде ні цих виборах, ні на всіх наступних.

Нагадаємо, політик Роман Безсмертний заявив, що буде брати участь у президентських виборах 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: