Керівництво Дніпровського меткомбінату помолилося за успішний запуск виробництва

Керівництво Дніпровського меткомбінату помолилося за успішний запуск виробництва
Керівництво Дніпровського металургійного комбінату в церкві

На молитву за успіший запуск виробництва прийшли генеральний директор, дирекція і керівники комбінату та Кам’янський міський голова

Керівництво Дніпровського металургійного комбінату (ДМК), яке дислокується у м.Кам’янське Дніпропетровської обл, помолилося за успішний запуск виробництва на підприємстві з 24 липня поточного року.

«19 липня у Свято-Миколаївському кафедральному соборі м. Кам’янське відбувся молебень перед початком благої справи. У соборі помолитися про благу справу - запуск комбінату - пришли генеральний директор комбінату Олександр Подкоритов, Кам’янський міський голова Андрій Бєлоусов, дирекція і керівники структурних підрозділів ПАТ «ДМК», - зазначається в повідомленні на офіційному сайті компанії.

Нагадаємо, в квітні-червні комбінат простоював, а зараз тривають переговори про відновлення роботи підприємства. Гендиректор заявляв, що на 24 липня заплановано запуск однієї доменної печі - ДП-1М, через 3-4 дні - ДП- 9.

«Главком» повідомляв, що в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун та народний депутат Оксана Білозір щочетверга збираються на «традиційний парламентський молитовний сніданок».

У липні в Раді зареєстрували законопроекту №6722, в якому пропонують читати молитву «Отче наш» одразу після відкриття пленарних засідань. Ініціатори - народні депутати Оксана Білозір, Павло Унгурян, Олег Березюк, Валерій Дубіль, Юрій Мірошниченко, Андрій Шипко, Микола Лаврик, Юрій Соловей та Юрій Павленко. 

Читайте також матеріал «Главкома»: Шоста сесія і «Отче наш». Чому українським депутатам треба покаятися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: