Кличко розповів, як він повернув киянам сім дитсадків

Кличко розповів, як він повернув киянам сім дитсадків

Мер столиці повідомив, що протягом двох років киянам повернули сім дитячих садочків на понад 1200 місць

На підготовку до нового навчального року та осінньо-зимового періоду столична влада виділила 1,1 млрд грн, що вдвічі більше порівняно з минулим роком. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на відкритті другої сесії Київради сьомого скликання.

Мер зазначив, що цього року київська влада розробила і ухвалила міську цільову програму «Освіта Києва. 2016–2018 роки». На 2016-й на бюджет програми виділили  понад 7 млрд гривень.

«1 вересня у Києві відкрилася одна нова школа та дитячий садочок, ще одну школу закінчуємо, відкриємо невдовзі. До кінця цього календарного року ми за бюджетні кошти побудуємо, реконструюємо та модернізуємо ще шість дитячих садків. Також за інвестиційні кошти буде побудовано три дитсадки. Нагадаю, минулого року ми відкрили у Києві дві школи і два дитсадки», – зазначив Віталій Кличко.

Мер зауважив, що електронна черга до дитсадків у столиці на сьогодні – понад 11 тис. дітей. «І ми робимо все для того, щоб її зменшити і щоб за три-чотири роки її взагалі не було, – наголосив київський міський голова. – Протягом двох років ми повернули киянам сім дитсадків на понад 1200 місць. До вересня районами вже додатково створено у дитячих садках майже 1300 місць для дошкільнят. Сьогодні це найвищий показник серед регіонів країни», – наголосив Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: