Кличко заявив, що на дорогах Києва порядок

Кличко заявив, що на дорогах Києва порядок
Столичні дороги під час снігопаду

Мер каже, що залишається прибрати лише двори і маленькі вулиці, а ключові дороги почищені

Головні траси і мости у Києві почищені. Про це заявив в ефірі Радіо Свобода 14 листопада міський голова столиці Віталій Кличко.

За його словами, в ніч на 14 листопада працювала вся снігоприбиральна техніка міста.

«Ключові траси, магістралі, мости почищені, посипані піском із сіллю. Нам ще залишається прибрати двори і маленькі вулиці. Ключове завдання – повернути місто до свого нормального життя – ми виконали. Задіяно 386 одиниць техніки, яка займається лише прибиранням снігу. Але ми вивели увесь склад нашої техніки, яка є: всі трактори, вся мала техніка, «Київавтодор» працював усю ніч без перерви», – сказав Кличко.

Станом на 9:00 автомобільні затори в Києві, за даними «Яндекс. Затори», сягали позначки 6 балів (максимальна оцінка, «швидше рухатись пішки», становить 10 балів).

Як повідомлялося, внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 988 населених пунктів у тринадцяти областях України.

Службами автомобільних доріг у Львівській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій областях обмежено рух великогабаритного транспорту.

За прогнозами синоптиків, у другій половині 14 листопада циклон вийде за межі України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: