КНДР погрожує перетворити Америку на «море вогню»

КНДР погрожує перетворити Америку на «море вогню»

Північна Корея засудила останні дії президента США Дональда Трампа

Північна Корея виступила з погрозами у зв'язку з накладенням на режим нових санкцій, заявивши, що дії США є «актом самогубства, що призведе до ядерної катастрофи, яка перетворить Америку на море вогню».

З такою заявою виступив Північнокорейський Комітет за мир в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, що виконує функції зв'язку між двома країнами на Корейському півострові, передає NHK World.

Комітет засудив президента США Дональда Трампа за те, що він підписав указ про накладення санкцій проти міжнародних банків і компаній, які ведуть бізнес з КНДР.

Він також засудив польоти бомбардувальників В-1 та інших американських військових літаків в міжнародному повітряному просторі над водами на схід від північнокорейського узбережжя.

Раніше у Південній Кореї заявили, що Корейська Народно-Демократична Республіка готується до нових ракетних випробувань.

До слова, у своєму виступі на Генасамблеї ООН президент США Дональд Трамп заявив, що світова спільнота має «відкинути загрози суверенітету, які спостерігаються від України до Південнокитайського моря».

Також Трамп заявив про загрозу, яка йде від «маргінальних держав», надавши вкрай різкі оцінки Ірану та Північній Кореї. За його словами, якщо Пхеньян не згорне ядерні випробування, «США не матимуть іншого вибору, окрім як цілковито знищити Північну Корею».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: