Книгу Ложкіна «Четверта республіка» презентували у Європі

Книгу Ложкіна «Четверта республіка» презентували у Європі

Презентація книги Ложкіна «Четверта республіка» у Франкфурті

У презентації книги «Четверта Республіка» взяв участь екс-посол Німеччини в Україні Дітмар Штюдеманн

21 жовтня на Франкфуртському книжковому ярмарку (Frankfurter Buchmesse) відбулася презентація книги Бориса Ложкіна та Володимира Федорина «Четверта республіка». Про це Ложкін повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«П'ятничний вечір пройшов в дискусії. Разом з Володимиром Федориним розповіли аудиторії Frankfurter Buchmesse про ідеї книги «Четверта республіка». Говорили про сьогодення і майбутнє України, її значення для сучасної Європи, економічний та інвестиційний потенціал. Переконаний, що незалежна, сильна Україна стане не Ахіллесовою п'ятою Європи, а її оборонним заслоном. Успіх нашої країни - і політичний, і економічний - дозволить пом'якшити кризу європейської ідентичності», - заявив він.

За словами Ложкіна, чим успішніше буде розвиватися Україна, тим багатшим і цікавішим буде цей ринок для європейських компаній.

«Успішне майбутнє України можна побудувати тільки на фундаменті сильної економіки. Інтенсивне економічне зростання неможливе без значного припливу зовнішніх інвестицій. Тому важливе завдання для нас - побудова в країні екосистеми з таким бізнес-кліматом, у якому інвестору було б зручно, комфортно, безпечно, яка дозволятиме спокійно прораховувати стратегію ведення бізнесу в Україні на десятиліття вперед», - підкреслив він.

У презентації книги «Четверта Республіка» також взяв участь екс-посол Німеччини в Україні Дітмар Штюдеманн.

Як повідомлялося, книга Бориса Ложкіна «Четверта Республіка» стала бестселером - найбільш продаваною в Україні серед суспільно-політичних видань. На Львівському форумі видавців у вересні 2016 року було озвучена цифра продажів у 11 тис. примірників цього видання. Крім української та російської мов, «Четверта республіка» також вийшла у перекладі на англійську та німецьку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: