Комітет з нацбезпеки переніс на завтра розгляд законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Комітет з нацбезпеки переніс на завтра розгляд законопроекту про реінтеграцію Донбасу
Комітет з питань національної безпеки і оборони

Члени комітету вирішили не розглядати на сьогоднішньому засіданні законопроект через те, що депутати не мали можливості з ним ознайомитися

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розгляне президентський законопроект про реінтеграцію Донбасу та поданий до нього альтернативний у четвер зранку. Таке рішення ухвалили депутати на засіданні цього комітету.

«Президентом України у ВР було направлено як невідкладний законопроект №7163 про особливості державної політики і забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій та Луганській областях. До нього уже зареєстровано альтернативний законопроект депутатів. Також Президентом як невідкладний направлений законопроект про створення необхідних умов для мирного урегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей», - сказав Пашинський.

Після обговорення з депутатами члени комітету вирішили не розглядати на сьогоднішньому засіданні законопроект через те, що депутати не мали можливості з ним ознайомитися, і призначили засідання комітету на 9:30 завтра, 5 жовтня. 

Як відомо, сьогодні проект президента щодо реінтеграції Донбасу опублікували на сайті Ради.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: