Корбін закликав Мей піти у відставку з поста прем'єр-міністра

Корбін закликав Мей піти у відставку з поста прем'єр-міністра
Лідер британської Лейбористської партії Джеремі Корбін

Суперник консерваторів, лідер лейбористів Джеремі Корбін вважає, що Тереза Мей має обмежитись роботою депутата в парламенті

Лідер британської опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбін заявив, що Тереза Мей не має мандата і закликав піти у відставку з поста лідера консерваторів і прем'єр-міністра, повідомляє The Telegraph.

«Вона хотіла отримати мандат. Що ж, мандат, який вона отримала - це втрачені місця консерваторів, втрачені голоси, втрачена підтримка і втрачена впевненість», - сказав він.

Нагадаємо, що згідно з опрацьованими даними частини голосів виборців, Консервативна партія втрачає більшість у Палаті громад Великої Британії.

Як вже відомо, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей за результатами дострокових виборів переобрана до парламенту, здобувши перемогу у виборчому окрузі Мейденхед.

Раніше повідомлялося, що у Британії на дострокових парламентських виборах за попередніми даними екзит-полів Консервативна партія прем’єра Терези Мей буде найбільш представленою у парламенті партією з 314 місцями.

Британський фунт стерлінгів впав по відношенню до долара на новинах про екзит-поли з минулих в четвер загальних виборів.

Окрім того, в ЄС можуть відкласти Brexit через результати виборів у Британії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: