Крадії та паразити: у «Самопомочі» поділили на групи всіх чиновників Києва

Крадії та паразити: у «Самопомочі» поділили на групи всіх чиновників Києва
Лідер фракції «Самопоміч» у Київраді Сергій Гусовський

До якої з цих груп належить міський голова Віталій Кличко, нардеп визначити не зміг

Лідер фракції «Самопоміч» у Київраді Сергій Гусовський вважає, що впродовж останніх років столицею керували чиновники, яких можна розділити на три основних групи: крадії, паразити й обмежені люди.

Про це він заявив у інтерв’ю «Главкому».

«Я дам жорстку оцінку тим, хто останнім часом очолював місто. Перша вісь – це злочинці, тобто крадії. Бо вони торгують тим, що їм не належить: якістю життя, міським простором, ущільненням, висотністю. Вони не мають права давати дозволи будувати щось заввишки 25 поверхів, назавжди в когось забираючи сонячне світло. Друга вісь – паразити. Це ті, хто експлуатує попит, який існує. Київ – це столиця, люди хочуть купувати тут житло. Паразитувати можна, допоки є чим живитися. І третя вісь – обмежені люди, які не розуміють, що вони роблять. Це керівництво міста останніх років», - сказав Гусовський.

На запитання, до якої з цих груп можна зарахувати мера Віталія Кличка, він відповів, що «ніхто не вкладається лише в одну вісь».

«Міський голова – це людина амбітна і щира. Я переконаний, що він прийшов з найкращими намірами. А далі зіштовхнувся з реальністю, яка певну кількість його намірів поглинула. Не думаю, що я маю давати оцінку», - зазначив депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: