Кремль виділить понад мільярд рублів на поширення пропаганди у Франції

Кремль виділить понад мільярд рублів на поширення пропаганди у Франції

1,22 млрд рублів RT отримає «на створення, розвиток, підтримку та розповсюдження телевізійного каналу французькою мовою», йдеться у законопроекті про федеральний бюджет РФ

Телеканал RT отримає 1,22 млрд рублів (близько 500 млн грн) для запуску мовлення французькою в 2017 році. Про це пише РБК із посиланням на проект федерального бюджету.

Про додаткове фінансування телеканала в листопаді повідомляли «РІА Новини» без уточнення, на що підуть ці гроші. Як випливає з законопроекту про бюджет, який цитує РБК, 1,22 млрд рублів RT отримає «на створення, розвиток, підтримку та розповсюдження телевізійного каналу французькою мовою».

Розмір субсидії RT у 2017 році зросте до 18,74 млрд рублів, додають у виданні. Збільшення фінансування відбудеться за ініціативою уряду РФ, поправку внесли до другого читання бюджету.

Раніше додаткове фінансування мали отримати тільки «Перший канал», НТВ, телерадіокомпанія «Петербург», ЗАТ «Карусель» та «ТВ Центр». Загалом їхнє фінансування повинні були збільшити на 1,1 млрд рублів, тобто менше, ніж становитиме додаткова субсидія для RT, зазначають у виданні.

Як повідомлялось із посиланням на німецьке видання Bild, Путін планує масштабну дезінформаційну кампанію проти канцлера Німеччини Ангели Меркель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: