Кремлівські ЗМІ вигадали новий фейк про «шалені бджілки» Порошенка

Кремлівські ЗМІ вигадали новий фейк про «шалені бджілки» Порошенка
Цукерки «Шалена бджілка»

Російські ЗМІ повідомили, що цукерками Roshen отруїли дітей в Читі

В Росії місцеві ЗМІ відзначились черговим фейком - в місті Чита діти отруїлися наркотиками, які, начебто, були в обгортках від цукерок «Шалена бджілка», яку виробляє компанія Roshen.

Про це пише видання «Радіо Свобода».

При цьому у Слідчому комітеті Росії заявили, що кондитерська фабрика Roshen не є виробником цукерок, якими отруїлись діти.

На офіційному порталі Слідчого комітету Росії (СКР) в повідомленні за 7 червня сказано, що в місті Чита п'ятеро дітей потрапили до лікарні з ознаками отруєння.

«В ході перевірки встановлено, що діти отруїлися синтетичним наркотичним засобом. За даним фактом слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Забайкальському краю порушено кримінальну справу», - йдеться в повідомленні.

За інформацією слідства 5 червня 2017 року невідомий передав 17-річному підлітку синтетичну наркотичну речовину в обгортках з-під цукерок. Підліток прийняв речовину разом з чотирма дітьми - трьома хлопцями 17, 14 і 4 років і 12-річною дівчинкою. Через кілька годин дітей госпіталізували з отруєнням. Але в повідомленнях СКР про це отруєння не йдеться, що це були саме цукерки Roshen.

Щоправда пізніше видання ТАСС таки визнало, що Roshen не причетний до цієї справи.

Нагадаємо, що з української кондитерської корпорації Roshen в Липецьку (Росія) вже звільнили 433 співробітників фабрики. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: