Лавринович каже, що йому вручили «стару» виправлену підозру

Лавринович каже, що йому вручили «стару» виправлену підозру

Як людину, яка безпосередньо причетна до того, як народжувалась держава Україна, мене так вітають з Днем Незалежності, - Лавринович

Підозру колишньому міністру юстиції України Олександр Лавринович у розкраданні та службовому підробленні замінили на нову, виправивши помилки, чи «повну нісенітницю, яка була там написана», повідомляє телеканал «112 Україна».

«Сьогодні вранці мені замінили попередню підозру, яка була вручена більше року тому, на нову, де виправили помилки або повну нісенітницю, яка була там написана на більш цивільну підозру. І сказали, що з понеділка я зможу ознайомитись з матеріалами справи», - сказав Лавринович.

Він назвав таке рішення привітанням його із Незалежністю України. «Тут таке традиційне вітання для мене існує. Минулого року, на 20-у річницю Конституції України, до народження якої я безпосередньо причетний, мене привітали з першою підозрою. Тепер, як людину, яка безпосередньо причетна до того, як народжувалась держава Україна, мене вітають з Днем Незалежності», - зазначив він.

«Суть полягає в тому, що є претензія, що захищаючи інтереси України в Європейському суді з прав людини, я був однією з осіб, яка ініціювала залучення американської юридичної компанії для захисту інтересів України. Звичайно ця компанія, відповідно до всіх бюджетних розписів, отримувала за це плату відповідно до договору, який був укладений з цією компанією. Сума 8,5 млн. грн», - додав екс-міністр юстиції України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: