Левченко здобула для України першу медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики

Левченко здобула для України першу медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики
Юлія Левченко

Юлія Левченко завоювала срібну медаль на змаганнях

Українка Юлія Левченко посіла друге місце в секторі зі стрибків у висоту на чемпіонаті світу з легкої атлетики.

По ходу фіналу Левченко двічі встановлювала новий персональний рекорд, спочатку стрибнувши з першої спроби на 1.99, а потім з другої взявши висоту 2.01. До цієї позначки українка всі висоти брала з першої спроби і йшла в ногу з головними претендентами, повідомляє Sportarena.

У суперництві з росіянкою Марією Ласіцкіне Левченко намагалася навіть стрибнути на 2.03, однак їй не вистачило сил поборотися за золото з явним фаворитом.

Проте для молодої українки 2.01 і срібна медаль стали неймовірним досягненням, адже ще два тижні тому вона ніколи в житті не стрибала 1.96.

Срібло Левченко стало першою медаллю України на цьому чемпіонаті світу. Завтра ще один представник стрибків у висоту Богдан Бондаренко може поборотися за свою нагороду.

Як повідомляв «Главком», бронзова призерка чемпіонату Європи-2017 в залі та переможниця молодіжного чемпіонату Європи-2017 Юлія Левченко 10 серпня вийшла в фінал чемпіонату світу з легкої атлетики, який проходить у Лондоні.

Юлія впевнено пройшла кваліфікацію зі стрибків у висоту. Жодного разу не збивши планку, Левченко стрибнула на 192 см, чого вистачило для фіналу.

Наприкінці липня Левченко з особистим рекордом завоювала срібну медаль на етапі «Діамантової ліги».

Дивіться також фоторепортаж: Юлія Левченко: струнка красуня та юна надія українського спорту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: