«Лікар-біоенергетик» Гройсман порадив Тимошенко пити валідол

«Лікар-біоенергетик» Гройсман порадив Тимошенко пити валідол
Володимир Гройсман

Прем’єр знову «завівся» на темі енергетики і запевнив, що «нічого не пропало, все буде нормально»

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час години запитань до уряду у Верховній Раді, коментуючи питання опозиціонерів щодо високих тарифів на газ, порадив своїм критикам пити валідол. Очевидно, передусім він мав на увазі екс-прем’єра і лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко.

«Дехто тут виступає і розказує, як треба жити – то чого ж, будучи 4 роки прем’єр-міністром нашої країни і маючи більшість у парламенті, нічогісінько не було зроблено для держави? Всі ті, хто говорить, що все пропало, я хочу їх розчарувати: пийте валідол, нічого не пропало. Все буде нормально...» – зазначив Гройсман.

Він додав, що «політикам, які базікають, треба стояти перед дзеркалом і там репетувати». Водночас прем’єр не заперечує, що тарифи справді високі, однак зауважив, що кожен громадянин має можливість оформити субсидію. «Ми в зародку вбили корупцію в ціноутворенні на газ. Людей травлять тим, що ці тарифи є жахливими. Так, вони є високими, але ж є компенсатор», – сказав він.

Як відомо, Юлія Тимошенко неодноразово наголошувала на тому, що нинішні тарифи на газ для населення є вкрай високими. Вона також закликала громадян виходити на мітинги під НБУ з вимогами про зниження тарифів.

Читайте також статтю «Главкома» «Комунальний «Шатун». Про субсидії і ціну обіцянок Гройсмана»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: