Луценки одружили сина (фото)

Луценки одружили сина (фото)
Олександр Луценко

У Києві одружився Олександр Луценко, спадкоємець генпрокурора і депутатки

У центральному РАЦСі Києва одружився старший син генерального прокурора України Юрія Луценка - Олександр. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на співробітника РАЦСу.

Церемонія одруження відбулася за зачиненими дверима, без сторонніх - під час офіційної обідньої перерви. Хто став обраницею старшого спадкоємця Луценків поки що не відомо.

Як повідомила у Facebook прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, обраницю Олександра Луценка звуть Анастасія. Вона також оприлюднила фото молодят.

Нагадаємо, у серпні стало відомо, що Олександр Луценко зробив недешеві подарунки своїм впливовим батькам – генеральному прокурору Юрію Луценко і народному депутатові, представникові президента у парламенті Ірині Луценко. 12 серпня керівник ГПУ Юрій Луценко вніс зміни до своєї електронної декларації, зазначивши, що він одержав подарунок у негрошовій формі вартістю 119,3 тис. грн. Джерелом доходу виступив його син Олександр.

Як відомо, Олександр Луценко володіє, зокрема, салоном краси у центрі Києва по вул. Гончара, а також офісним центром «Лотос» по вул. Туполєва у Києві неподалік станції метро «Нивки» . Обидва бізнеси є для Луценків родинними.

Нагадаємо, дружина генерального прокурора України, представник президента України у Верховній Раді, 51-річна Ірина Луценко прийшла 5 вересня на урочисте засідання парламенту в новому образі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: