Луценко назвав Януковича «слабаком» та «покидьком»

Луценко назвав Януковича «слабаком» та «покидьком»
Фото ipress.ua

Генпрокурор: Янукович, якщо хоч трохи людина, повинен зібрати свою совість, свої можливі позитивні характеристики і прибути на територію України

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що колишній президент України Віктор Янукович «виявився слабаком і зрадником держави». Про це він заявив сьогодні під час брифінгу.

«Узурпував владу, розікрав державу, знищив ВСУ і сили безпеки України, який втік на територію сусідньої держави і звідти закликав до збройної агресії проти України. Янукович, якщо хоч трохи людина, повинен зібрати свою совість, свої можливі позитивні характеристики і прибути на територію України. І буде все: і допит, очні ставки, все, що треба в таких випадках, і, наголошую, на справедливий суд і вирок. А диктувати країні, яку розграбував і послав ворога, що робити, слідству цей покидьок не буде», - заявив Луценко.

Як повідомлялось, міжнародна антикорупційна неурядова організація Transparency Іnternational констатує відсутність прогресу в розслідуванні злочинів колишнього президента Віктора Януковича і його оточення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: