Ляшко вважає, що Порошенко боїться його довгого язика

Ляшко вважає, що Порошенко боїться його довгого язика

«Я багато кому в житті дав по голові, але більше словом. Хто на що вчився»

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що президент Петро Порошенко ні про що з ним не буде домовлятися, тому що боїться, що нардеп розповість усе журналістам.
«Петро Порошенко зі мною ні про що не буде домовлятися: він точно знає, що після того, як він зі мною домовиться, я вийду і розповім про все журналістам», - сказав Ляшко в інтерв’ю «Главкому».
Коментуючи свою недавню заяву, що у вересні може бути внесено повторне подання на арешт Ігоря Мосійчука, Андрія Лозового, Дмитра Лінька та на нього, Ляшко зазначив: «Щодо Мосійчука - Луценко сам про це казав. На Лозового теж вже було подання минулого року. Шокін (нині екс-генпрокурор, - Ред.) вносив. Його звинуватили в тому, що вони побили голову сільської ради Коцюбинського у Київській області. Ну, справді дали по голові, бо землю там дерибанять замість того, щоб учасникам АТО її надати. І ще раз дамо, як буде можливість, щоб не крали землю. Бо учасникам АТО ці держиморди розповідають, що землі немає, а самі її роздають».
На запитання, кому він дав по голові, Ляшко сказав: «Я багато кому в житті дав по голові, але більше словом. Хто на що вчився».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: