Ляшко, який перед виборами не вилазив з «Інтера», тепер роздивився, що канал «сепарський»

Ляшко, який перед виборами не вилазив з «Інтера», тепер роздивився, що канал «сепарський»
Ляшко на Інтері

Ляшко викликає Тимошенко на дебати

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко викликає лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко на дебати на будь-якому телеканалі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Ляшко наголосив, що готовий це зробити навіть на «Інтері».

«Навіть якщо вона обере сепарський «Інтер», з якого не вилазить - я зроблю виняток і прийду на канал Льовочкіна і Фірташа», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Ляшко сам постійно виступав на «Інтері», через що неоднороазово звинувачувався у співпраці з його власниками, яких вважають проросіськими політиками. Спочатку Ляшко це заперечував, але згодом в інтерв’ю «Главкому» він зізнався, що у нього таки була домовленість з Сергієм Львочкіним. За словами Ляшка, начебто головною умовою змови з одним з лідерів Опоблоку було те, що Сергій Мельничук іде в парламент по списку Радикальної партії в обмін на те, що «Інтер» буде «радикалів» показувати». Як відомо, згодом Мельничук вийшов зі фракції Ляшка.
За словами скандального Ляшка, у Радикальної партії перед «просто не було іншого виходу». «Усі канали нас блокували по команді влади. Тому я вимушений був домовитися, і цього покидька Мельничука взяв у список», - виправдався він у  інтерв’ю «Главкому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: