Маріуполь: радник мера повідомив про нову могилу з тілами закатованих містян (фото)

Маріуполь: радник мера повідомив про нову могилу з тілами закатованих містян (фото)
У Маріуполі виявили ще одну могилу з тілами жертв російських військових 
фото з відкритих джерел

Братську могилу вдалося помітити на супутникових знімках поблизу села Виноградне

Поблизу кладовища села Виноградне (район блокадного Маріуполя) російські військові викопали ще одну спільну могилу, в якій ховали трупи вбитих і померлих містян. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

«Нами отримана нову інформацію про масове поховання загиблих маріупольців в намаганні приховати наслідки військових злочинів. Цього разу у Лівобережному районі біля кладовища села Виноградне», – написав Андрющенко.

За його словами, це – ще одне підтвердження того, що окупанти збирають тіла маріупольців в кожному районі міста й намагаються їх знищити, щоб приховати власні злочини.

Радник мера Маріуполя закликав журналістів зафіксувати за допомогою стільникових знімків місце розташування братської могили.

Він також опублікував супутниковий знімок спільної могили маріупольців.

photo_2022-04-22_17-20-18

Нагадаємо, днем раніше супутник зафіксував 300-метрову братську могилу під Маріуполем.

Згідно з супутниковими знімками, викопана траншея тут з’явилась орієнтовно в кінці березня. На знімку від 23 березня її ще не було. На наступному знімку цієї місцевості від 29 березня вже видно вириту траншею довжиною близько 300 м і, ймовірно, техніку, якою її робили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: