Марія Максакова: Я просто до скону зобов'язана Україні

Марія Максакова: Я просто до скону зобов'язана Україні
Марія Максакова

Максакова подякувала всім людям, які визволяють її з «пащі Левіафана»

Вдова екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова, оперна співачка Марія Максакова заявила, що вдячна Україні. Про це вона сказала в ефірі телеканалу «112 Україна».

«З приводу, того що відбувається з усією цією перегрітою атмосферою (в Росії з приводу втечі Дениса Вороненкова і Марії Максакової - ред.) ... Спочатку я вважала, що це відволікання уваги на негідний об'єкт. Ну, щоб не говорити про щось інше, про те, що приймається якийсь новий пакет санкцій, або ще щось неприємне. Ну, ось вибрали вони такого хлопчика для биття в моїй особі. Зараз я розумію, що Україна, я їй просто до скону зобов'язана, вдячна, тому що ... Петро Олексійович Порошенко прийняв для себе рішення виділити мені держохорону. Ось він змінив мою долю і не дав їм мене ні вкрасти - вивезти в російське посольство там ... Вони ж кричали весь час, що «Маша тобі потрібно бігти в російське посольство». Зрозуміло, да? Хто туди збирався тікати? Він зіграв у моєму житті ось цю роль рятівника. І кожен день хлопці, які зі мною знаходяться, слідство, яке сумлінно виконує службові обов'язки. В принципі це люди, які від цього Левіафана рятують, витягують мене особисто з пащі ... Я дуже добре це усвідомлюю. Хочу сказати велике спасибі всім, хто ось так от за мене заступився », - сказала вона.

Раніше дружина вбитого екс-депутата Державної думи Росії Дениса Вороненкова Марія Максакова вважає, що слідство знаходиться на вірному шляху.

Нагадаємо, Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, коли прямував на зустріч з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав кулю в шию, дві в обличчя, одну в живіт і помер на місці. Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який жив у Дніпрі.

Наразі відомо, що Ярослав Тарасенко, заарештований на два місяці у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, за даними прокуратури, привіз кілера до місця вбивства депутата.

Читайте також Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: