Мер Бучі заявив, що не має наміру залишати Україну

Мер Бучі заявив, що не має наміру залишати Україну

Секретареві міськради, за його словами, підозру вже вручено

Міський голова Бучі Київської обл. Анатолій Федорук заявив, що не отримував підозри від ГПУ, а також, що не має наміру залишати територію України. Про це він сказав в ефірі телеканалу «112 Україна».

Секретар міськради, за його словами, підозру вже отримав.

«Виходячи з попередніх обшуків, я вже говорив, що не збираюся покидати Україну, я перебуваю в Бучі, слідчі можуть бути спокійні. Секретарю ради дійсно була дана підозра, я підозри ще не отримував, отримав повідомлення прибути до слідчого відділення в четвер. Після заяви генпрокурора, що вже вручено підозру, думаю завтра слідчі це виконають», - пояснив він.

«Сподіваюся, що слідство буде об'єктивним і неупередженим. На превеликий жаль слідчі поверхнево висловили підозру секретарю ради, думаю, що нічого нового не побачу», - додав Федорук.

Нагадаємо, що 21 липня, співробітники правоохоронних органів провели обшуки в мерії Бучі та безпосередньо в маєтку міського голови Анатолія Федорука за підозрою у незаконному виведенні з лісового фонду ділянок та подальшої забудови.

Справа стосується вилучення 890 га землі та незаконної передачі з них 14 га землі в приватну власність 141 підставній особі, а в подальшому –  екс-віце-спікеру Верховної Ради Ігорю Калєтніку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: