Микола Вересень прокоментував своє звільнення з NewsOne

Микола Вересень прокоментував своє звільнення з NewsOne
Вересень: Зі мною ніхто ні про що не говорив

Про те, що NewsOne розриває з ним контракт, Микола Вересень дізнався від знайомих, які прочитали відповідний пост в Facebook власника телеканалу - народного депутата України Євгена Мураєва. Ситуацію, що склалася, телеведучий прокоментував «Телекритиці».

«Я завжди налаштований обговорити питання в форматі діалогу, - каже Вересень. - Хтось бачить світ таким, я його бачу інакше - давайте поговоримо. Але зі мною ніхто ні про що не говорив. Щось там вирішили самі. Не по-чоловічому це».

Євген Мураєв так прокоментував на своїй сторінці інцидент, що стався в ефірі програми «Люди Вересня»:

«Менеджмент каналу прийняв рішення припинити контракт з ведучим, а гостей, які опустилися до істерики, в ефір тимчасово запрошувати не будуть».

Нагадаємо, відомий український ведучий Микола Вересень під час суперечки в прямому ефірі хлюпнув водою в обличчя політологу Олександру Семченко і запропонував йому покинути студію.

Облитий водою Семченко вилаявся і хлюпнув водою в Вересня, але той ухилився. Політолог заявив, що не піде зі студії, після чого і зовсім почав звертатися до телеведучого на «ти» на підвищених тонах.

Вересень вибачився за свою поведінку, але тільки перед глядачами, оскільки не вважає себе винним перед Семченко.

Телеканал NewsOne припинив контракт з ведучим Миколою Вереснем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: