Місія ОБСЄ, можливо, тікає з Донбасу - журналіст

Місія ОБСЄ, можливо, тікає з Донбасу - журналіст

Місія начебто евакуює своє майно з Донецька на територію, підконтрольну Україні

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ, ймовірно, проводить таємну евакуацію свого офісу з окупованого Донецька.

Про це у Facebook повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

За словами Цаплієнка, 30 серпня на КПВВ у Новотроїцькому у супроводі автомобіля ОБСЄ під'їхала вантажівка, яка прямувала у бік Донецька і намагалася проїхати лінію розмежування без догляду.

«Для «вирішення питань» з українськими силовиками прибуло міжнародне підкріплення - ще два позашляховика з логотипами ОБСЄ. Вирішити не вдалося. Довелося відкривати. І - о, диво! - всередині нічого не було...Дивні маневри міжнародної місії викликали, щонайменше, подив. І ось один з «місіонерів» пошепки встиг сказати військовим: «Це речі ми вивозимо», - повідомив Цаплієнко.

Він також зазначив, що військові запідозрили намір місії ОБСЄ провести таємну евакуацію свого офісу з Донецька. Журналіст направив запит до місії ОБСЄ, щоб підтвердити або спростувати цю інформацію, однак протягом п'яти днів відповідь ще не надійшла.

«До речі, вчора, 2-го вересня, ця фура вранці повернулася на територію вільної України. Завантажена. На цей раз без догляду. Через той же самий КПВВ в селищі Новотроїцьке», - додав Цаплієнко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: