Місія ОБСЄ за добу зафіксувала понад 100 вибухів на Донбасі

Місія ОБСЄ за добу зафіксувала понад 100 вибухів на Донбасі
Спостерігач ОБСЄ

На Донеччині за добу кількість вибухів зросла з 40 до 105

Спостережна моніторингова місія ОБСЄ за період з 19:30 21 березня по 19:30 22 березня зафіксувала на Донбасі більше 100 вибухів.

Про це йдеться у звіті місії, оприлюдненому ввечері 23 березня.

«У Донецькій області СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, водночас зафіксувавши більшу кількість вибухів (близько 105), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 40 вибухів)», - заявили вОБСЄ.

У Луганській області місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, коли не було зафіксовано жодного вибух.

Також зазначається, що у непідконтрольних урядові районах спостерігачі бачили бронетранспортер (типу БТР) у Донецьку 21 березня та ще один бронетранспортер (невстановленого типу) поруч із населеним пуктом Весела Гора 22 березня.

«У підконтрольних урядові районах члени патруля Місії бачили зенітну установку (ЗУ‑23‑2, 23 мм) та шість бойових броньованих машин (чотири БМП‑2 і дві невстановленого типу) неподалік від Золотого, зокрема одну біля північного краю ділянки розведення (за її межами)», - додали в ОБСЄ.

До слова, штаб АТО призначив службову перевірку через звіт про відсутність обстрілів 22 березня.

Нагадаємо, мандат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні продовжено до 31 березня 2019 року.

Як повідомлялося раніше, ОБСЄ знайшла танки бойовиків на Луганщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: