На блокпостах бойовики збирають «скарги» в Європейський суд на українську владу

На блокпостах бойовики збирають «скарги» в Європейський суд на українську владу
Європейський суд з прав людини

Збір «заяв» здійснюється «фахівцями міністерства юстиції «ДНР»

Керівництво самопроголошеної «ДНР» приймає від жителів підконтрольної українській владі частини Донецької області «заяви до Європейського суду з прав людини». Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«У «ДНР» йде «прийом заяв до Європейського суду з прав людини від жителів підконтрольної українській владі частини Донецької області» в рамках «гуманітарної програми». Збір «заяв» здійснюється «фахівцями міністерства юстиції «ДНР», - йдеться в повідомленні.

«ІС» інформує, що в так званих центрах соціальної допомоги та адміністративних послуг на блокпостах бойовиків в зоні АТО (КПВВ «Оленівка», «Майорськ», «Жовтень» і «Олександрівка») йде агітація громадян, які перетинають лінію розмежування, і здійснюється оформлення «звернень» в Європейський суд з прав людини з питань невиплати Україною соціальної допомоги та ін. порушень.

Нагадаємо, «Інформаційний спротив» також повідомив, що ФСБ РФ розпочала на окупованій частині Донбасу спецоперацію «Лист примирення».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: