На Чернігівщині чиновники розікрали гроші на «Стіну»

На Чернігівщині чиновники розікрали гроші на «Стіну»
Фото infokava.com

За сприяння посадових осіб держпідприємства всупереч вимог законодавства приватною структурою без фактичного виконання робіт отримано 1,8 млн грн бюджетних коштів

У Чернігівській області чиновники держпідприємства виділили 1,8 млн гривень приватним структурам на будівництво укріплень на кордоні з РФ у рамках проекту «Стіна», однак роботи не були виконані. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Згідно з повідомленням, чиновники уклали угоди з приватними підрядниками, передбачивши всупереч законодавству обов’язковість внесення авансу та необхідність придбання матеріалів за рахунок замовника робіт.

«Водночас виконання робіт з інженерно-технічного облаштування державного кордону не підтверджено, документально відомості про обсяги виконаних робіт та їх вартість між замовником та підрядником не підписано», – заявила прокуратура.

«Як наслідок, за сприяння посадових осіб держпідприємства всупереч вимог законодавства приватною структурою без фактичного виконання робіт отримано 1,8 млн грн бюджетних коштів», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування проводить поліція.

Як відомо, раніше керівник Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що НАБУ розслідує розкрадання грошей, виділених на будівництво «Стіни».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: