На Донбасі російський офіцер палицею забив до смерті підлеглого бойовика

На Донбасі російський офіцер палицею забив до смерті підлеглого бойовика

Російський офіцер провів «сеанс виховання» серед підлеглих

На окупованому Донбасі російський офіцер побив чотирьох підлеглих бойовиків, внаслідок чого один із них помер. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«У одному з підрозділів 6-го окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК російський офіцер під час «сеансу виховання» побив дерев’яною палицею чотирьох підлеглих. Один з них помер, двоє самовільно залишили військову частину, а один намагався покінчити життя самогубством», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, на окупованому внаслідок вживання наркотичних речовин помер один та госпіталізовано п’ятеро російських військовослужбовців. Розслідуванням встановлено, що шляхом вживання наркотиків російські бойовики «лікувалися» від нервових розладів та суїцидних настроїв.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі російського офіцера Дениса Мартиненка затримали за розповсюдження серед підлеглих російських бойовиків наркотичних речовин. За його словами, таким чином він досягав «психологічної стійкості» у своїх підлеглих, які виявляли боягузтво та відмовлялись без наркотичного стимулювання брати участь у диверсійно-розвідувальній діяльності проти підрозділів ЗС України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: