На Донеччині в жовтні розпочнуть будівництво центрів безпеки «911»

На Донеччині в жовтні розпочнуть будівництво центрів безпеки «911»

Новостворені центри «911» у Донецькій області об'єднуватимуть одразу три державні структури: рятувальників, поліцейських і медиків

У рамках робочої поїздки голови Донецької ОДА Павла Жебрівського до Маріуполя відбулася зустріч з представниками ГУ ДСНС України у Донецькій області. Чиновники провели нараду, на якій розглянули робочі питання щодо реалізації пілотного проекту – будівництва Центрів безпеки громадян у межах новостворених громад. Початок будівництва таких центрів безпеки заплановано на жовтень.

Загалом планують запустити поки що три центри в Донецькій області. Ці центри об'єднуватимуть одразу три державні структури: рятувальників, поліцейських і медиків. Співробітники цих структур перебуватимуть разом у таких центрах безпеки.

Вже точно відомо, що, наприклад, в одному такому центрі буде кілька одиниць техніки пожежних і до 17 людей особового складу. Цей проект буде реалізовано за типом «911» – коли людина телефонуватиме до такого центру, зможе отримати допомогу одразу від трьох структур.

Крім того, Жебрівський відвідав 22-гу та 23-тю Державні пожежно-рятувальні частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління, а також аварійно-рятувальний загін спеціального призначення, де ознайомився з технікою та обладнанням, яке перебуває на озброєнні підрозділів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: